Ariel Pods

Gepubliceerd aug. 13, 21
5 min read

Ariel 3in1 Pods

Radar spreekt met Joyce Donat van de Consumentenbond. In de afgelopen jaren heeft de bond testen gedaan waarin veel verschillende A-merken en huismerken zijn meegenomen. Welke kwamen het beste uit de test? Op welke factoren zijn de wasmiddelen getest? De wasmiddelen worden op verschillende vlakken getest: Hoe goed gaan moeilijke vlekken uit de kleding? Denk aan vlekken door tomatenpuree, chocolademelk, bloed, boter en zonnebrandcrème. pods aanbieding.

In hoeverre wordt vergrauwing bij witte was tegengehouden? Blijven er poederresten achter op de kleding? Blijven de kleuren mooi? Geven de kleuren van de kledingstukken af? Dus simpel gezegd: wordt alle was rood als je een rood shirt mee wast? Witte was In het laatste onderzoek kwam Ariel Original compact poeder als beste uit de test.

Dit wasmiddel haalde de vlekken het beste uit de kleding en de was bleef mooi wit. Wel bleef er een beetje poeder op de kleding achter. Dit waspoeder kreeg een testoordeel van 8. 7 Het huismerk van de Dirk en Dekamarkt, 1 de beste wit waspoeder, scoorde bijna net zo goed, maar is wel een stuk goedkoper, namelijk 3,30 euro in tijd van de test.

Ariel Aanbieding? - Goedkope Ariel Wasmiddel Met Korting

Ariel Pods Original VoordeligAriel 3 In1 Pods L Nu Met 43% Korting - Webshop

5. Wat betreft de vloeibare witwasmiddelen kwamen twee huismerken het beste uit de test. Albert Heijn en UNA (van de Aldi) scoorde het best. UNA is ook erg geschikt voor gekleurde lichte was of witte was met gekleurde opdruk. Una wasmiddel wit vloeibaar heeft de beste balans tussen het wit houden van de was en het mooi houden van kleuren.

Dit wasmiddel is het beste in het wegwassen van vlekken en voorkomen van vergrauwing. Ook houdt dit middel kleuren lang mooi. Wel blijven er resten achter op de kleding. Het wasmiddel is vrij duur: 3,30 euro in tijd van de test. Het huismerk van de Lidl, Formil Ultra Plus Color, is bestempeld als de beste koop.

Conclusie De Consumentenbond test tot nu toe alleen hoe goed wasmiddelen hun werk doen. De bond kijkt nog niet naar de etiketten. Welke ingrediënten een wasmiddel beter maken is dus nog niet te zeggen (ariel pods aanbieding). Dit is sowieso erg lastig, omdat op het etiket niet staat hoeveel er van ieder ingrediënt is toegevoegd.

Wastabletten

Een huismerk hoeft dus niet per se slechter te zijn dan een A-merk.

Vloeibare middelen, capsules, poeders, welke werken het beste? Allemaal slagen ze er prima in om kleuren mooi te houden. Vloeibare middelen zijn net iets beter dan poeders. Heb je lastige vlekken dan kies je beter een poeder.

Welk wasmiddel gebruik je waarvoor? Witwasmiddelen, Zowel in poeder als in vloeibaar witwasmiddel zitten optische witmiddelen die zorgen dat wasgoed witter lijkt in daglicht. In poeders zit daarnaast ook 'zuurstofbleekmiddel'. Dit werkt goed tegen lastige kleurstofhoudende vlekken zoals koffie, thee en vruchtensap. Het voorkomt ook vergeling van wasgoed en doodt virussen en bacteriën.

Alle Ariel 1+1 Gratis Aanbieding

Voor welke was? Witwasmiddelen zijn vooral geschikt voor witte was. Ook kun je gekleurd wasgoed met moeilijke vlekken wassen met een witwasmiddel. ariel 3in1 pods. De kleuren kunnen op den duur dan wel gaan vervagen. Zeker met waspoeder. Donkere kleuren en katoen zullen sneller vervagen dan lichte kleuren en synthetische stoffen. Witwasmiddelen zijn geschikt voor wol of zijde, omdat het bleekmiddel en de enzymen de natuurlijke vezels kunnen aantasten.

Dat wordt aangegeven op het waslabel met een kruis door het driehoek. Kies in dat geval een wasmiddel zónder zuurstofbleekmiddel. Bij welk wasprogramma? Witwasmiddel werkt het best met een katoenprogramma. Meestal is het wasmiddel geschikt voor temperaturen van 20°C tot 90°C. Kijk hiervoor op de verpakking. Een poeder met zuurstofbleekmiddel werkt het beste vanaf 60°C.

Ariel Aanbieding Deze Week - 2021Ariel 3in1 Pods Colour 3x 105 Dagelijks

Wat is het beste witwasmiddel? In het najaar van 2019 testten we we 42 witwasmiddelen. Er zitten flinke verschillen in hoe goed de middelen vlekken weg krijgen. Poeders zijn over het algemeen beter dan vloeibare witwasmiddelen. Bekijk de resultaten van de test witwasmiddelen. Bontwasmiddelen, Bontwasmiddelen bevatten kleurbeschermers. Ze zijn geschikt voor gekleurde was.

Ariel Pods Original Voordelig

Bij welk wasprogramma? Je gebruikt een bontwasmiddel bij een katoenprogramma. Een bontwasmiddel kan gebruikt worden bij een temperatuur van 20 tot 60°C. Deze informatie kun je vinden op de verpakking. Lees meer over wasprogramma's. Wat is het beste bontwasmiddel? In juni 2020 testten we 32 bontwasmiddelen. Alle wasmiddelen houden de kleuren mooi. ariel wastabletten.

Ariel Allin1 PodsBeste Goedkope Ariel Wasmiddel Aanbiedingen 2021


Vloeibare middelen houden kleuren het mooist. Een derde van de wasmiddelen heeft moeite om vlekken goed weg te krijgen. Poeders - maar niet alle - krijgen de was het beste schoon. Goedkopere wasmiddelen zijn net zo goed als een duurder middel voor een schone was met mooie kleuren. Ecologische of huidvriendelijke wasmiddelen hebben meer moeite met het verwijderen van vlekken.

Fijn- en wolwasmiddelen, Een fijnwasmiddel is milder voor de was dan een wit- of bontwasmiddel. Er zit bijvoorbeeld geen bleekmiddel in. Niet alle fijnwasmiddelen zijn geschikt voor wol en zijde. Kijk daarvoor op de verpakking. Wolwasmiddelen zijn p, H-neutraal en bevatten geen enzymen. Enzymen kunnen natuurlijke vezels zoals wol en zijde aantasten. ariel 3 in 1 pods.

Ariel 3in1 Pods

  • ariel pods ingrediënten
  • welke ariel pods voor bonte was
  • pods zwarte was
  • ariel wasmiddel pods
  • ariel waspods
  • ariel pods witte was aanbieding
  • ariel pods alpine
  • ariel 3 in 1 pods

Voor welke was? Een fijnwasmiddel gebruik je voor zijde, wol en delicate synthetische stoffen. ariel allin1 pods. Je kunt fijnwasmiddelen ook gebruiken voor de handwas. Sommige fijnwasmiddelen zijn geschikt voor wol en fijne was. En andere middelen zijn alleen geschikt voor een specifiek soort fijne was, zoals wolwas. Bij welk wasprogramma? Veel wasmachines hebben een speciaal programma voor fijne was en wolwas.

Lees meer over wasprogramma's en bekijk in de productvergelijker welke programma's de wasmachine heeft (pods ariel). Wasmiddel doseren, Hoeveel wasmiddel heb je nodig voor de hoeveelheid wasgoed in de trommel? Het kan soms lastig zijn om de juiste hoeveelheid te doseren. Houd hiervoor het doseeradvies op de verpakking van het wasmiddel aan.

Als dit gebeurt, kun je de wasmachine extra laten spoelen. Vloeibaar wasmiddel, Vloeibare wasmiddelen houden kleuren het mooist, en hebben als voordeel dat er niets achterblijft in het doseerlaatje en je machine dus schoner blijft. Ook lossen ze sneller op. Tabletten wasmiddel, Je kunt ook tabletten met vloeibaar wasmiddel kopen, die doseren helemaal makkelijk.

Meer van Traktatie

Navigation

Home

Latest Posts

Dagaanbieding Van De Dag

Published Oct 21, 21
6 min read

Ariel Pods Witte Was

Published Oct 20, 21
5 min read